Bedrijf

Een vrijgezellenfeest op het strand

Gaat iemand van je vrienden, familie of kennissen binnenkort trouwen? Daar hoort natuurlijk een vrijgezellenfeest bij! In Scheveningen, Den Haag of omgeving kun je veel leuke dingen doen die tegelijkertijd een mooi uitzicht bieden. Zo kun je een origineel vrijgezellenfeest strand organiseren.

Bij Flitz Events kun je uit wel meer dan dertig activiteiten kiezen om op het strand te doen. Een van de meest gekozen activiteiten is een Robinson Crusoe. Hierbij speel je in teams allemaal verschillende spellen. Je gaat bijvoorbeeld een eigen katapult maken, touwtrekken of breinbrekers spelen. Uiteindelijk kan er maar één team winnen, dus er is een prijsuitreiking. Robinson Crusoe kun je op verschillende locaties organiseren: Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, of op eigen locatie. 

Borrelboot

Houd je niet zo van sportieve activiteiten, maar wil je juist iets gezelligs doen? Overweeg dan eens om een vrijgezellenfeest strand om te ruilen voor een feest op een borrelboot. Bij Flitz Events kun je uit verschillende sloepen kiezen. Wanneer je een boot huurt, maak je een rondvaart door de grachten van Den Haag. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje. Je kunt ervoor kiezen om per drankje te betalen, maar je kunt ook een gevulde koelkast huren. In de sloep is een muziekinstallatie te vinden, evenals een toilet, koelkast en bar. 

Naast dat je hele dagen kunt organiseren, kun je natuurlijk ook voor wat korte activiteiten gaan. Deze kun je combineren, maar je kunt ze ook los van elkaar doen voor als je zelf al wat dingen hebt gepland. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om een workshop ijs- of zandsculpturen maken te volgen? Of wil je graag iets sportiefs doen zoals kiten of windsurfen? Bij Flitz Events is het allemaal mogelijk. 

De bovengenoemde activiteiten zijn niet alleen leuk voor een vrijgezellenfeest, maar je kunt ze ook doen voor een Flitz Events bedrijfsuitje. Doen jullie bij jouw bedrijf elk jaar een leuke activiteit met z’n allen? Of wil je jouw collega’s dit jaar extra belonen? Op de website vind je gegarandeerd het Flitz Events bedrijfsuitje waar je naar op zoek bent. Of je nu een wat simpele activiteit wil doen, of er echt een hele dag van wil maken.