Biljartspecialist

 

 

 

 

Biljartspecialist Brabant: al jaren de beste zaak voor biljarttafels, keuen, biljartballen en andere accessoires en het vertrouwde adres voor onderhoud en service voor uw biljart of keu.

Sinds 1994 is onze zaak leverancier van alles wat nodig is voor een goed potje biljart. Of het nu gaat om pool, snooker of carambole, voor elke spelsoort hebben wij biljarttafels, keuen en alle andere benodigdheden in onze collectie.Bij het leveren van biljarts en keuen blijft het niet: het onderhoud van uw biljart of keu kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Voor een nieuw laken, de reparatie van banden of een nieuwe pomerans, u kunt bij ons terecht.

Wij leveren onze producten en service in heel Nederland. Of u nu in Brabant – Zuid Holland – Gelderland – Limburg of welke andere provincie woont.

Neem contact met ons op, 06-5157 6258 dan maken we een afspraak en komen wij naar u toe.

 

De Romein 

 

De Romein beschikt over zowel de “grote” officiële wedstrijdtafels (3) als de “kleine” wedstrijdtafels (6). In totaal hebben wij 9 tafels staan. Of je nu een potje wilt Libre of drie-banden, bij De Romein ben je aan het juiste adres.

Biljartfabriek Oisterwijk

Biljartfabriek Oisterwijk1
Voor alle reparaties op het gebied van biljarts, het leggen van lakens, een nieuwe pomerans op uw keu of de aanschaf van een nieuwe kunt u terecht bij Biljart Fabriek Oisterwijk. Sinds kort ook de mogelijkheid tot het volgen van lessen!

Neem voor informatie contact op via: biljart@ziggo.nl of bel Piet Oostrom: 013-5220200 of  06-53592998.